Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne

Adres obiektu Niedamirów 53, 58-420 Niedamirów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 39

 
 

Darłowiacy
Dodano: 2016-08-11
Pobyt od: 2016-08-03 do 2016-08-10 IP: xxx.117.1.252
 
 
    

Wspaniałe miejsce, przemiła atmosfera, gospodarze jak rodzina. Miejsce godne polecenia , cisza, spokój, można wypocząć. Gorąco polecamy!!! Pozdrowienia z Darłowa ;-)


 
 

Marcin
Dodano: 2016-02-10
Pobyt od: 2016-01-30 do 2016-02-07 IP: xx.254.241.161
 
 
    

Wszystko na najwyższym poziomie - lokalizacja, dojazdy do stoków narciarskich, atmosfera i domowa kuchnia jakiej nigdzie indziej nie spotkaliśmy - szczerze polecamy Marcin Ola Kacper i Lila. Pozdrawiamy i polecamy to miejsce


 
 

Gosia, Piotrek i Milenka
Dodano: 2015-07-28
Pobyt od: 2015-07-20 do 2015-07-27
 
 
    

Wszystko to, co wyżej napisane jest zgodne z prawdą: bardzo serdeczni gospodarze, pokoje i łazienki czyściutkie, pięknie zagospodarowany plac wokół domu. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt. Wszystkim polecamy to miejsce - zwłaszcza tym, którzy cenią ciszę i spokój. Pozdrawiamy.


 
 

Iwona i Janusz
Dodano: 2014-07-06
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-06
 

Po raz kolejny byliśmy w tym miejscu w ubiegłym roku 01.07 - 06.07.2013 r. nic się nie zmieniło, było fantastycznie. I w związku z tym mam problem gdzie wybrać się w tym roku. Czy ponownie tam nie wrócimy. Iwona, Janusz z Kasią i Adamem z Koronowa. Pozdrawiamy serdecznie.


 
 

Małgosia
Dodano: 2014-06-24
Pobyt od: 2014-06-21 do 2014-06-22
 
 
  

Wspaniałe miejsce, przemiła domowa atmosfera, polecam


 
 

Krystyna i Jan-Nysa
Dodano: 2013-07-10
Pobyt od: 2013-07-05 do 2013-07-10
 
 
 

Dołączamy się do opinii "poprzedników"-bardzo mili Gospodarze,wyżywienie super"jak u mamy".Mieliśmy okazję poznać niemal całą Rodzinkę.Serdecznie Pozdrawiamy z Nysy!!! 2013/07/11/-Kubuś z babcią i dziadkiem.


 
Magda Siarkiewicz
Dodano: 2012-02-13
Pobyt od: 2012-02-10 do 2012-02-12
 

POLECAM!! Było fantastycznie. Pozdrowienia ze Szczecina.


 
Iwona i Janusz.
Dodano: 2011-08-14
Pobyt od: 2011-08-09 do 2011-08-14
 

Wspaniałe miejsce na wypoczynek: plac zabaw, miejsce na grilla, boisko do piłki i inne atrakcje. Warunki mieszkaniowe w bardzo wysokim komforcie łącznie z internetem. Miejsce parkingowe dla samochodu, piękna okolica. Bardzo miła atmosfera, Państwo Zofia i Henryk po prostu wspaniali ludzie niczym rodzina. Opuszczaliśmy to miejsce dzisiejszym rankiem, żal było wyjeżdżać gdyby nie koniec urlopu żony byśmy na pewno jeszcze kilka dni zostali. Z serdecznymi pozdrowieniami Iwona, Janusz i Kasia z Koronowa.


 
Marlena i Andrzej
Dodano: 2010-07-28
 

Niedamirów prawie koniec świata,ale jest tam przecudnie.Właściciele wspaniali,atmosfera super,a jedzenie palce lizać.Można wypocząć i poimprezować.Gorąco polecam.


 
Malutki Szymonek i Marzena z Piotrkiem
Dodano: 2010-07-21
 

Chyba już wszystko poprzednicy napisali więc nam pozostaje się tylko do tego dołączyć. Super obsługa i miejsce!!


Opinie 1-10 z 39

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie